Campionatul International de Trap/Skeet – Moldova 2018

În perioada 22 mai – 27 mai 20018, pe teritoriul complexului sportiv și de tir Sniping Club a avut loc Turneul Internațional de Talere 2018. Evenimentul a fost organizat de Federația de Tir din Republica Moldova.

Pentru a participa la competiție, Federația a primit cereri de la echipe din Serbia, România, Bulgaria, Austria, Ucraina, Rusia și Belarus.

Sportivii au concurat la două discipline: TRAP și SKEET.

În categoria Skeet, primii trei clasați sunt:

Locul 1 – Sieracka Agnieszka,
Locul II – Szamrej Natalia,
Locul III – Godonoagă Andrei.

La categoria „TRAP”, premiile au fost împărțite astfel:

Locul 1 – Wojtasiewicz Jaromir,
Locul II – Trzebinski Jakub,
Locul 3 – Savca Ion.

Secretarul general al Federației de Tir din Republica Moldova, Constantin David, care este responsabil pentru organizarea turneelor ​​interne și internaționale, precum și pentru formarea echipelor naționale, a remarcat nivelul ridicat de echipament și infrastructura dezvoltată a Clubului Sniping, care distinge clubul de poligonele din țările vecine – Bulgaria, Ucraina și România.

Condițiile climatice favorabile ale țării noastre, un nivel ridicat de management pentru desfășurarea competițiilor internaționale, un poligon modern, bine echipat – Sniping Club și alți factori favorabili pentru primirea oaspeților fac țara noastră atractivă pentru desfășurarea competițiilor sportive de nivel înalt. Federația de Tir din Republica Moldova și Clubul Sniping felicită câștigătorii pentru succesele lor, precum și mulțumește sportivilor pentru participarea la turneu și le urează noi victorii.

Programul turneelor ​​interne și internaționale viitoare poate fi găsit pe site-ul Federației.