PARTICIPAREA FEDERAȚIEI SPORTIVE NAȚIONALE DE TIR DIN REPUBLICA MOLDOVA LA XXIX ADUNARE GENERALĂ A CONFEDERAȚIEI EUROPEANE DE TIR 2023

  • Adunarea Generala ESC TIr

Importanța participării la Adunarea Generală rezidă din statutul de membru și obligațiile Federației de tir din Republica Moldova la dezvoltarea sportului de tir la nivel național precum și internațional. Republica Moldova se numără printre cei 74 de delegați reprezentate de 47 de federații la nivel european din 42 de țări.

Din partea federației au participat Președintele Federației dl. Anatolie SCACODUB precum secretarul general Constantin DAVID astfel a fost acordat vot de încredere pentru activitatea desfășurată de Confederația Europeană.

Au fost votate un șir de documente oficiale precum: raportul comitetului de conducere, Președintelui, Trezorierului, comisiei de cenzori pentru perioada 2021-2022. Au fost aprobate, de asemenea, mai multe modificări ale Statutului ESC. Au fost expuse mai multe subiecte și propuneri din partea Federațiilor Membre care urmează să fie luate în considerare.

De către majoritatea federațiilor a fost decis:

Grecia să fie Gazda Campionatului European proba talere din 2026;

Estonia de a desfășura Campionatul European de 10 m. din 2027;

Finlanda a fost confirmată ca fiind singurul candidat la Campionatul European pentru anul 2027 – 25/50/300 m./RT/Shotgun – decizia finală urmând să fie luată în anul 2025.

Toate federațiile participante au apreciat Federația de Tir din Republica Azerbaidjan pentru ospitalitatea și organizarea perfectă a Adunării Generale din 2023!

Adunarea Generala ESC 2023

Adunarea Generala ESC