Comunicat de Presă – Atac asupra Federației de Tir din Republica Moldova

Comunicat de Presă

Data: 05 martie 2021

Link: Comunicat de Presă FTRM 050321 RO

Astăzi comunicăm faptul că Federația de Tir din Republica Moldova este supusă unui atac fără precedent prin intimidarea membrilor biroului FTRM, discreditarea antrenorilor și sportivilor, periclitarea activității sportive.

În peste 20 de ani de activitate și contribuții în creșterea nivelului sportului de performanță, pentru întâia oară – odată cu acordarea a două (II) – loturi de ajutor umanitar din partea Federației Internaționale ISSF: Lot I – acordarea a 10 ținte electronice omologate internațional;  Lot II – 10 arme ultra performante destinate tirului sportiv, și procurarea din bani publici a lotului din 3 pistoale, 2 puști în anul 2018. Se creează impedimente la procesul de antrenament, în an olimpic, a sportivilor ce practică acest gen de sport, la procedura de înregistrare a armelor, păstrare în locuri special destinate.

În ultima perioadă, în unele surse de informare în masă, afiliate unor forte politice au apărut  informații denigratoare la adresa federației de tir din Republica Moldova.

Declarăm pe proprie răspundere că acestea sunt niște insinuări ce știrbesc și denigrează imaginea federației și a specialiștilor din domeniu, care și-au dedicat viața pentru aceasta.

Ne rezervăm dreptul de a ne proteja imaginea și reputația în organele competente ale Republicii Moldova conform procedurilor stabilite de legislația Republicii Moldova.

 

 

 

Arcadie BOSTAN

Președinte Federația de Tir din Republica Moldova

 

 

Pentru mai multe informații:

Noutăți – pagina web: http://federatiadetir.md/blog-with-sidebar/

email:  shooting.md@gmail.com