Shooting competition in Bălți

În perioada 2 – 4 octombrie orașul Bălți a fost gazda Etapei Competiționale tradiționale la Tir, dedicată a 62 de ani Școlii Sportive № 1.

La linia de tragere au concurat 43 de sportivi, reprezentanți a cluburilor sportive CSC – Clubul Sportiv Central “Dinamo”, CSCA – Clubulului Sportiv Central al Armatei, Școala Sportivă Nr. 1 Bălți. Participanții au evoluat în două categorii de vârstă: juniori, seniori și respectiv la probele de pușcă și pistol aer comprimat și glonț.

Rezultatele le găsiți atașate (Rezultate).

“Cu părere de rău, la proba de pușcă și pistol glonț au participat doar sportivii din Bălți lucru ce se întâmplă pe parcursul mai multor ani. Aceast fapt se datorează mai multor motive obiective, dar sperăm că aceastea în cel mai scurt timp vor fi depășite” – Iurie Voscoboev – antrenor, membru al biroului FTRM.

Câștigătorii au fost premiați cu medalii, diplome și încurajări oferite de către Direcția Educație a Ministerului Tineretului și Sportului din mun. Bălți și Școala Sportivă NR. 1.

Antrenorii, sportivii, conducerea Federației de Tir din RM mulțumește conducerii Liceului Teoretic “Maxim Gorkii” mun. Bălți pentru asistență și buna organizare în desfășurarea competițiilor.

Sursa: Colegiul Antrenorilor secției de Tir Scoala Sportivă Nr. 1 – Bălți.